جستجو کردن
982165648797+ 989192090580+

پاسخگویی 24 ساعته

ساعت کاری

شنبه تا پنجشنبه 9 الی 19

چربی گیر رستوران | چربیگیر زیر سینکی (Restaurant Grease Trap)

انواع چربی گیر رستوران برای ظرفشویی ها، صنایع غذایی فست فود (Fast Food) و سایر مراکز پذیرایی در غذاخوری ها، تولید و توزیع می شود. رابین کو به طور مستقیم به مشتریان خود مشاوره می دهد تا مدل چربی گیر متناسب با نیاز خود را بهتر تعیین کنند.

اگر به دنبال راه حلی برای تصفیه فاضلاب های چرب از سینک ظرفشویی، اجاق گازها و سایر وسایل آشپزی خود هستید، چربی گیرهای رابین کو به دلیل کاهش حجم و کارایی بهینه، نسبتاً آسان در تأسیسات شما را ادغام می کند. همچنین با توجه به نیاز شما، چربیگیر های سفارشی رستوران و زیر سینکی (ارتفاع، عرض، طول دلخواه) را در رابطه با کارایی مناسب و برای ساخت و سازهای خاص، با توجه به عملکرد استاندارد، ساخته می شوند.

چربی گیر رستوران (Restaurant Grease Trap)

عملکرد چربیگیر رستوران

معمولا چندین مدل خاص از چربی گیر رستورانی ارائه می شود که پساب تولیدی را از مواد جامد و چربی جدا می کند. مخازن ثقلی چربی گیر دارای یک سیستم لایه ای هستند که برای بهینه سازی جداسازی آب و چربی در حجم کاهش یافته و همچنین یک دریچه تخلیه در جلوی مخزن می باشد. تمام مدل های چربی گیر دارای یک سبد آشغالگیر مخصوص ضایعات مرطوب و درشت به صورت مشبک 2 میلی متری هستند. چربی گیر رستوران از نظر توان حجمی بهینه شده است تا قابلیت بازیابی چربی از طریق شیر تخلیه در جلوی مخزن، بدون باز کردن درب را داشته باشد.

عملکرد چربیگیر رستوران

چربی های (fats) جداسازی شده در رستوران ها  می توانند وارد بخش روغن سرخ کردنی استفاده شده برای برخی از کلکسیونرهای روغن شوند. سپس آنها را قبل از جمع آوری توسط شرکت جمع آوری کرده و در یک درام ذخیره می کنند. این گریس ها برای تولید مواد خام جدید (روغن های قالب،…) یا انرژی (بیودیزل) ارتقا می یابند.

چربی گیر زیر سینکی (under-sink grease trap)

این نوع چربگیر ها طراحی شده است تا در زیر سینک آشپزخانه قرار گیرد. به طور کامل از کامپوزیت فایبرگلاس و فولاد ضد زنگ 304 ساخته شده است و تضمین کیفیت و دوام بالایی را ارائه می دهد. هیچ اتصال الکتریکی برای عملکرد آن لازم نیست، بنابراین از کار نمی افتد. مشخصه مدل های مختلف به صورت سیستم لایه ای، ظرفیت جداسازی آب و گریس معادل مخزن با حجم 5 برابر بیشتر را ارائه می دهد.

بسته شدن درب با استفاده از ضامن قابل تنظیم است، که از مهر و موم خوب گیر چربی اطمینان می دهد. پایه هایی برای مخزن ارائه شده است که برای تمیز کردن زیر تله مفید است. می توان چربیگیر زیرسینکی را در صورت لزوم برای تنظیم ارتفاع زیر سینک تجاری برش داد یا اضافه کرد. لوازم جانبی اتصال قطعات لوله کشی برای بهینه سازی زمان نصب ارائه شده است. چربی های بازیافتی در بخش روغن های غذایی استفاده شده قابل بازیافت هستند.

مزایای چربی گیر زیر سینکی

  • تخلیه آسان چربی و روغن مخزن
  • فشردگی مخزن جهت نصب در زیر سینک
  • کیفیت بالا در استحکام و دوام و عملکرد بالا در جداسازی
  • 10 سال گارانتی در برابر خوردگی و تامین قطعات یدکی

 

مزایای چربی گیر زیر سینکی

نحوه استفاده از چربی گیر رستوران

چربیگیر کامپوزیتی رستوران به طور ایده آل مستقیماً زیر دهانه مغازه قرار می گیرد. بین سیفون سینک تجاری و شبکه بهداشت عمومی متصل است. مجموعه ای از لوازم اتصال به همراه چربی گیر رستورانی عرضه می شود که برای نصب باید 30 سانتی متر فضای اضافی در عرض در نظر گرفته شود. با توجه به نیاز خود و فضای موجود در ارتفاع، می توانید پایه ها را زیر مخزن قرار دهید تا روی خاک قرار گیرد.

پس از راه اندازی مخزن چربی گیر فایبرگلاس رستوران، تنها ورودی و خروجی آب به طور دائم باز می ماند. دو سوپاپ فقط برای تخلیه چربی و روغن، گریس و تمیز کردن مخزن باز می شود و دوباره بسته می شود. برای اطلاعات دقیق در مورد نحوه نگهداری چربی گیر رستوران ها، با کارشناس مربوطه در رابین کو تماس بگیرید. چربی گیر رستورانی معمولا از جنس کامپوزیت فایبرگلاس و فولاد ضد زنگ 304، بسیار مقاوم، با طول عمر بالا و تضمین کارایی آن ساخته شده است.

نحوه راه اندازی، استفاده و نگهداری چربی گیر رستوران

انتخاب یک تله چربی یا چربی گیر مناسب برای رستوران ها، آشپزخانه ها، فست فود ها، غذاخوری ها و … با توجه به نیاز شما و نگهداری منظم از آن برای اطمینان از شرایط کاری خوب ضروری است. زمان نگهداری پنج دقیقه در هر دو روز برای اطمینان از اثربخشی طولانی مدت سیستم کافی است. هیچ مورد شکستی وجود ندارد که بتوان از آن ترسید. با این حال عدم نگهداری ممکن است باعث مشکلاتی در زهکشی سیستم شود.

چربیگیر کامپوزیتی رستوران

تعهدات رستوران داران و مشاغل پذیرایی

بر اساس مقررات بهداشتی دپارتمان که توسط مقامات محلی برای شرکت‌های وابسته به آنها اجرا می‌شود، واحد های رستوران، هتل، غذاخوری، قنادی، آشپزخانه های صنعتی و سایر محل های پذیرایی تجاری را ملزم می‌کنند تا قبل از تخلیه پساب، مواد چربی و روغن را جداسازی کنند. در واقع، دفع گریس، چربی و روغن (Oil & Grease) در شبکه های فاضلاب ممنوع است. چربی گیرها بر اساس طراحی، خواه به صورت دفن شده باشند یا نباشند، هم مواد زائد جامد و هم چربی را بازیابی می کنند.

استانداردهای ساخت چربی گیر ها

این دستورالعمل ها برای تله‌های چربی زیرزمینی یا چربیگیر های صنعتی که می‌توانند دبی 1 لیتر در ثانیه تا 3600 لیتر در ساعت را تحمل کنند، اعمال می‌شود. تجهیزات تولیدی با استاندارد ” “EN1825 مطابقت دارد. برای تسهیل نصب چربی گیر در مکان های مدرن، اکثر رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی استفاده از چربی گیر در زیر سینک تجاری را برای رعایت مقررات بهداشتی دپارتمان می پذیرند.

نصب و راه اندازی  چربی گیر زیرسینکی

دستگاه چربی گیر زیر سینکی به راحتی نصب می شود، تنها 2 ساعت طول می کشد تا تحت شرایط استاندارد با فضای کافی راه اندازی شود. ما لوازم جانبی اتصال را برای بهینه سازی زمان مونتاژ ارائه می دهیم. با دریچه تخلیه چربی قابل تعویض، چربی گیر را می توان در سمت راست یا چپ سیفون زیر سینک نصب کرد. برای درک سهولت نصب به دستورالعمل های نصب مراجعه کنید.

چربی گیر رستوران

نگهداری چربی گیر زیرسینکی

در نگهداری چربیگیر زیرسینکی، سبد آشغالگیر مشبک باعث می شود تا مواد جامد درشت را در سطل زباله به راحتی دفع کنید. به لطف سیستم دستی هم می توان چربی ها را به راحتی در مدت زمان کوتاهی استخراج کرد، اما سریع و بدون هیچ گونه خرابی است. لازم نیست با هر عمل تمام چربی ها را از بین ببرید. بهتر است چربی و روغن اضافی را در چربی گیر بگذارید تا آب را در درام جمع آوری روغن مازاد جداسازی شود.

به منظور دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت در خصوص چربی گیر رستوران و چربی گیر زیرسینکی با مهندسین آب و فاضلاب تهران در مجموعه رابین کو تماس بگیرید.

منبع: bacgraisserestaurant

چه نوع چربی گیری برای رستوران مناسب است؟

 انتخاب نوع چربی گیری مناسب برای یک رستوران بستگی به اندازه و نوع فعالیت رستوران، نوع غذاهایی که پخته می‌شوند، و نیازهای بهداشتی و ایمنی غذا دارد. در ادامه، چندین نوع چربی‌گیری معمول برای رستوران‌ها ذکر شده است، همراه با مزایا و کاربردهای آنها:

۱. فیلتر چربی: این نوع چربی‌گیری از فیلترهای خاصی استفاده می‌کند تا چربی‌های ذوب شده را جذب کند. فیلترهای چربی برای رستوران‌هایی که در آنها غذاهایی با بالاترین میزان چربی تهیه می‌شود، مناسب هستند.

۲. سیستم تبادل حرارتی چربی: در این نوع سیستم، چربی‌های ذوب شده را به کمک یک سیستم تبادل حرارتی سرد کننده می‌کنند. این روش به خوبی برای کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیرات مناسب است.

۳. سیستم تجمیع چربی: در این نوع سیستم، چربی‌های ذوب شده را به طور موقت در یک مخزن جمع‌آوری کرده و سپس آنها را دور می‌ریزند. این روش برای رستوران‌هایی با حجم کمتری از چربی تولید شده مناسب است.

۴. سیستم‌های ضد چربی: این نوع سیستم‌ها از فناوری‌های مختلفی استفاده می‌کنند تا جلوی تجمع چربی در لوله‌ها و تجهیزات را بگیرند. آنها برای کاهش خطر انفجار و آتش‌سوزی مرتبط با چربی مناسب هستند.

۵. سیستم‌های اسپری آب: این نوع سیستم‌ها از آب روی چربی‌های ذوب شده اسپری می‌کنند تا آنها را از سطح پخت و پز جدا کنند. این روش برای کاهش بوهای ناخوشایند و رسوبات چربی مناسب است.

۶. سیستم‌های فرادرز: این سیستم‌ها از فیلترها و دستگاه‌هایی استفاده می‌کنند تا چربی‌های ذوب شده را از آب جدا کنند. آنها برای حفظ سیستم‌های لوله کشی و دستگاه‌های پخت و پز از آلودگی با چربی مناسب هستند.

با توجه به نیازها و شرایط خاص رستوران خود، می‌توانید یکی از این روش‌های چربی گیری را انتخاب کنید که بهترین عملکرد و بهره‌وری را برای شما دارد.

5/5 - (9 امتیاز)

8 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام نحوه عملکرد چربیگیر آشپزخانه جهت نگهداری به چه صورت است؟

    پاسخ
    • سلام و درود چربی گیر رستوران و آشپزخانه به صورت جریان ثقلی جهت جداسازی چربی و روغن طراحی و تولید می شود لذا به صورت دوره ای مواد جداسازی شده از مخزن خارج می شود.

      پاسخ
  • سلام چربیگیر زیرسینکی آشپزخانه موجود دارید فایبرگلاس باشه

    پاسخ
    • سلام بله چربیگیر فایبرگلاس آشپزخانه از نوع زیر سینکی آماده فروش داریم برای دریافت پیش فاکتور در واتس آپ پیغام بگذارید ممنون

      پاسخ
  • سلام چربی گیر رستوران از جنس فایبرگلاس برای 1000 لیتر به چه صورت هست

    پاسخ
    • سلام همکار عزیز؛ چربیگیر فایبرگلاس رستوران با حجم 1000 لیتر یک مخزن مکعبی به ابعاد 1 متر است که ربای 200 پرس غذا در روز مناسب است.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    ابعاد و حجم چربی گیر زیر سینکی چند هست

    پاسخ
    • سلام دوست عزیز چربیگیر زیرسینکی در کوچکترین ابعاد شامل طول 60، عرض 40 و ارتفاع 45 سانتی متر با حجم کل 100 لیتر هست که کاربرد زیادی در رستوران ها و آشپزخانه کوچک دارد. در صورت نیاز و استعلام قیمت چربی گیر فایبرگلاس با تلفن دفتر رابین کو تماس بگیرید و یا در واتس آپ پیغام بگذارید تا در اسرع وقت پاسخ داده شود. تشکر

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید